RAMS Motorsport

Service auto moto

Echipa

Adrian Raduta
Adi este managerul general al RAMS Motorsport, pilot de motocross si instructor moto off-road in cadrul scolii RAMS MX School.
Robert Dumitru
Robert se ocupa de relatia cu clientii, atat pe parte de auto, cat si moto. A luat parte la nenumarate stagii de pregatire OHLINS in Suedia, asa ca daca aveti Read More
Ionut Patulea
Ionut repara motociclete de cand se stie, este specialist in servisarea suspensiilor moto si are o experienta uriasa in ceea ce priveste intretinerea motoarelor de curse ale clubului nostru.
Florin Babiuc
Florin este un mecanic specializat pe mecanica si intretinere moto, cu o experienta uriasa in domeniul curselor de motocross la care echipa noastra ia parte.
Silviu Dumitru
Silviu este pasionat de enduro si supermoto, de unde si placerea de a lucra la lucruri cu motor.
Nicu Ungureanu
Nicu este un mecanic foarte rabdator, pasionat si calm. Pune suflet in ceea ce face si nu face compromisuri.
Dan Cristea
Cu o experienta bogata in domeniul mecanicii auto, Dan este un mecanic pe care ne putem baza in orice chestiune legata pe partea de servisare auto.
Costi Toma
Costi este pasionat de masini modificate, curse legale si motorsport, dovada fiind chiar masinile pe care le detine.
Bogdan Pacea
Bogdan se ocupa de partea de grafica si marketing. Daca aveti propuneri de colaborari legate de circuit, service sau sponsorizari, ii puteti scrie
Sorina Sandu
Sorina este pasionata de enduro, astfel ca ea se ocupa de echipa clubului nostru, Top Cross TCS. Tot pe ea o contactati pentru informatii despre scoala RAMS MX School.