RAMS Motorsport

Service auto moto

Promotii

Promotii valabile service auto

Pana la 31.08.2017 oferim parcare in regim de PARK & FLY cu titlu gratuit pentru clientii care:

  • doresc servisarea masinii pe perioada cat sunt plecati din tara;
  • manopera minima in valoare de 350 lei + TVA;
  • perioada parcare 10 zile (dupa a 10-a zi se percepe o taxa de 20 lei pe zi);
  • au zboruri (plecare – sosire) in interval orar 8 – 18.

Parcarea este localizata la aproximativ 1000 m de Henri Coanda Otopeni. Transferul de la service la aeroport si inapoi este gratuit. Serviciile auto pe care le putem furniza pot varia de la revizii periodice, revizii sistem franare, servicii mecanica, service roti, reconditionat jante, geometrie computerizata, vanzare si schimb anvelope diversi productori. Publicam periodic masinile si problemele cu care acestea vin in serviceul RAMS Motorsport pe blogul destinat garajului, aici http://service.rams21.ro. Fiind un service multi-marca, puteti sa ne incredintati fie masini mici, Opel Corsa, VW Polo, Dacia Sandero, limuzine medii, VW Passat, Opel Insignia, Mazda 6, limuzine mari, Audi A8, BMW seria 7, precum si SUV-uri, Range Rover, Porsche Cayenne sau dube si monovolume, VW Transporter, Renault Traffic, Peugeot Boxer.

Daca aveti nelamuriri, il puteti contacta pe colegul nostru Robert, cel care se ocupa de divizia auto a serviceului nostru, fie telefonic la 0722.500.254, fie prin e-mail la robert [at] rams21.ro

parcare otopeni

Verificarea GRATUITA a acumulatorului auto. Bateria masinii este una din cauzele problemelor la pornire, mai ales in sezonul rece, atunci cand temperaturile pot ajunge noaptea si la -20 de grade. Astfel, fie ca ne esti client sau nu, iti poti verifica starea bateriei inainte de a pleca intr-un concediu la munte si a risca probleme in zone greu de accesat.

verificare acumulator auto