RAMS Motorsport

Service auto moto

Servicii

service auto otopeni

Serviceul auto RAMS Motorsport l-am infiintat din pasiunea pe care o avem pentru masini. Istoria acestui service incepe in 2010, cand am deschis pentru prima oara portile acestui business. De atunci, am evoluat continuu. De la un elevator si o rampa, in prezent dizivia auto a RAMS Motorsport are dedicata o hala noua, cu 4 elevatoare, iar in 2016 am modificat o hala existenta pentru a face loc unui sistem de geometrie computerizata 3D de ultima generatie. Lucram cu scule profesionale, precum Beta TOOLS sau Daper, iar de la furnzorii nostri de piese putem achizitiona atat piese aftermarket, cat si OEM. Pentru lucrari dedicate, reconditionari turbosuflante, reconditionari jante, electromotoare, casete de directie, etc. apelam la specialistii din domeniu, astfel incat clientul nostru sa beneficieze de cele mai bune servicii posibile.

Blog service – Click aici

 

adrian raduta moto

Pe motociclete mergem de cand ne stim. Mesterim la ele tot de atunci, astfel ca nu putem spune cu precizie cati ani avem experienta in acest domeniu. Stim doar ca ne pasioneaza enorm tot ce are motor, motociclete in special. Dar colegii nostri din serviceul moto lucreaza cu drag si la scutere, ATV-uri, snowmobile sau skijeturi. Cu cat mai multi cai putere, cu atat mai bine.

Blog service – Click aici

 

suspensii moto bucuresti

Partea de servisare suspensii a aparut ca o necesitate, datorita participarilor echipei noastre de motocross la etape de Campionat European si Olandez. Inca din 2007 am inceput sa intelegem ce inseamna servisarea corecta a unui amortizor sau a unei furci. Avem si traininguri de specialitate la Kayaba, iar din 2014 reprezentam in mod oficial OHLINS in Romania (producatorul numarul 1 mondial in ceea ce priveste suspeniile moto racing)

Blog service suspensii – Click aici

 

adrian raduta ciolpani

Scoala de pilotaj moto off-road RAMS MX School este proiectul personal al lui Adrian Raduta, multiplu campion est-european la motocross si maestru emerit al sporturilor. Isi dedica majoritatea timpului invatand tanara generatie tainele pilotajului off-road pe doua roti si ii ajuta pe micii campioni de maine cum sa “se dea” corect si cum sa evite accidentarile.

Mini site scoala – Click aici

 

moto cross ciolpani enduro

Daca tot am mentionat scoala de moto off-road a lui Adi Raduta, normal e sa mentionam si locul unde se desfasoara acest lucru. Atat baza sportiva de la Gorgota – Ciolpani, cat si clubul sportiv Top Cross TCS, isi au inceputurile in anul 2001. TCS Racing Park este denumirea oficiala a bazei sportive, pe care gazduim atat evenimente moto, cat si team-buildinguri sau evenimente corporate. Incepand cu 2017, activitatea de la circuit s-a extins. Am desenat noi trasee dedicate masinilor 4×4, am instalat o tiroliana, am construit un paintball park, cat si tir cu arcul.

Site Top Cross TCS Racing Park / Racing Team – Click aici